poniedziałek, 21 lutego 2011
Jogurt bananowo-kokosowy
1 kubek moczonych migdałów
pół szklanki wiórków kokosowych
2 banany
woda
probiotyk
Wszystko oprócz probiotyku zmiksować na gęstość jogurtu. Po zmiksowaniu dodać probiotyk (ja dałam proszek z kilku kapsułek) i zostawić na 3 godziny. Taki jogurt jest bardzo pożywny i na długo zaspokoi wasz głód.
Surowy jogurt robiła Ewcia http://surowadieta.blogspot.com/2011/01/surowy-jogurt.html#comments
a także Marcin http://rawstaurant.blogspot.com/2010/10/surowy-jogurt-orzechowy.html
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Ostatnio się nim zajadam dość często, a najczęściej własnie z migdałów, pyszności!!!
OdpowiedzUsuńA ja ostatnio z migdałami obchodzę się ostrożniej, jem je z przyjemnoscią, ale nie tak już często za nimi tęsknię.
OdpowiedzUsuńA Twój jogurcik wygląda pysznie i pięknie!
Podoba mi się zdjęcie, zawsze tworzysz ładne kompozycje.
Dzięki Basiu!!!
Pyszotka Basiu :) buziaki
OdpowiedzUsuńAle co to jest probiotyk?
OdpowiedzUsuńCo u Ciebie Basieńko?
OdpowiedzUsuńDawno Cię tutaj nie było.
Wszystkiego Naj Naj z okazji (i bez okazji)
Dnia Kobiet!
Smutno bez Ciebie Basieko. Mam nadzieję, że wszystko u Ciebie dobrze.
OdpowiedzUsuńŻyczę Ci zdrowych i radosnych Świąt Wielkanocnych!
uwielbiam takie koktajle. Nie moge sie doczekac wysypu owocow :D
OdpowiedzUsuń