i gotowy sok wielka pyszota
Kotlety z okarą
pół szklanki selera
cebula
pół papryki
ćwierć szklanki natki pietruszki
1,5 szklanki okary
pół szklanki płatków owsianych
przyprawy
Warzywa podsmażyć, wymieszać z pozostałymi produktami. Wyrobić kotlety. Obtoczć w bułce i smażyć na złoty kolor. na zdjęciu przed smażeniem.
Kiedy Basiu zaczynasz oczyszczanie?
OdpowiedzUsuńSoczek wieloowocowy napewno pychota. Też lubię dosmaczać jabłkami.
Wszystkie potrawy w wegetariańskim stylu
prezentują się u Ciebie wykwintnie i apetycznie!
Napracowałaś się nad zbudowaniem tej strony
i wyszła pięknie!
Podoba mi się łącznie z tytułem "Wędrówka po zdrowie".
Życzę Ci wiele sukcesów w tej wędrówce!
Fajnie zdjęcia Ci wychodzą,
OdpowiedzUsuńtakie pełne artyzmu.
Ja mam zawsze problem z moim aparatem,
kolory nie wychodzą mi takie jak w rzeczywistości są. Ale to pewno moja wina, nie aparatu. Poprostu muszę nauczyć się robić zdjęcia.
Ze śliwek jeszcze nie próbowałam soku...ciekawe.A kotleciki usmazone pewnie zbyt szybko zostały zjedzone by je uwiecznić;-).
OdpowiedzUsuńKrysiu a więc dietkę zaczynam w poniedziałek, już nie mogę się doczekać. Dziękuję za miłe słowa, a robieniem zdjęć się nie przejmuj, ja nie jestem profesjonalistką po prostu robię bez żadnych przygotowań i jakoś wychodzą.
OdpowiedzUsuńAniu śliwek nie czułam w tym soku bo za dużo winogron było i one przeważyły. A kotleciki masz rację zniknęły w mgnieniu oka :-)
Poniedziałek... to już tuż tuż....
OdpowiedzUsuńPowodzenia Basiu!
Trzymaj się!
Śliwki i winogrona, to to co ostatnio królowało na w moim menu:)
OdpowiedzUsuńŚciskam mocno!!!
Już następne winogrona czekają na winorośli, ach szkoda mi ich trochę bo teraz nie mogę ich zjeść więć muszę zrobić jakiś sok z nich na zimę.
OdpowiedzUsuń